УЧИЛИЩЕТО НА УСПЯВАЩИТЕ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!
Честит Ден на народните будители!
И тази година, като всяка друга, на този ден се прекланяме пред Делото и Подвига на нашите незабравими народни будители, които не просто събудиха народа ни от дългия му сън, но и начертаха смело и с размах много пътища към светлото бъдеще, по които можем да вървим.
Днешният първи ноември е по-различен от предходните. По-различен е, защото нашето общество отново си припомни значението на българските будители и все повече ги търси в съвремието. Все повече българи разбират, че заветите на нашите предци са пътеводните светлини, които могат да ни помогнат да се ориентираме във всяка една нощ и във всяко мрачно време, за да излезем на правилния път. Заветите на нашите народни будители ни помагат да бъдем добри, достойни и успешни, с тях можем да направим България силна, независима и просперираща държава, а народът ни ще бъде единен, щастлив и благоденстващ.
Пожелавам на всички Ви светъл празник, много настроение, много творческа енергия и крепко здраве, за да реализирате всичко, което пожелаете!